Onderhoud en verbouw

Onderhoud wordt door veel mensen gezien als noodzakelijk kwaad en vaak worden dergelijke werkzaamheden zo lang mogelijk uitgesteld. Toch zijn sommige onderhoudswerkzaamheden vroeg of laat een keer nodig, wil je geen problemen krijgen met bijvoorbeeld tocht of lekkage. Daar komt bij dat een goed onderhouden woon- of bedrijfspand een visitekaartje is voor de buurt en/of het bedrijf. Men ziet als eerste de buitenkant van een pand en dit laat direct een onuitwisbare indruk achter. Daarom is het van belang onderhoud aan een pand goed bij te houden. Bij onderhoudswerkzaamheden kan onder andere gedacht worden aan:

• Het vervangen van (hard)houten kozijnen en ramen;
• Buitendeuren (zowel modern als klassiek) leveren en hangen;
• Het vervangen van houten en/of zinken goten;
• Het vervangen van daken;
• Het bekleden van gevels met bijvoorbeeld hout, kunststof en/of Trespa.

Wilt u uw bestaande huis of bedrijfspand vergroten en/of uitbreiden, dan zijn er vaak meerdere opties mogelijk. Soms zijn er zelfs dingen realiseerbaar die u zelf niet had bedacht of niet voor mogelijk had gehouden. Timmerbedrijf P. van Helden kan u advies geven over wat voor u de beste manier is om de gewenste extra ruimte te creëren. Wilt u vervolgens overgaan tot het daadwerkelijk uitvoeren van het project, dan is Van Helden voor u de ideale partner. Door jarenlange ervaring beschikt het bedrijf over de juiste expertise die nodig is om de verbouwing tot een goed einde te brengen. Hierbij staan klantvriendelijkheid en nauwkeurigheid overduidelijk hoog in het vaandel.

Vaak zijn er bij een verbouwing diverse zaken waar rekening mee gehouden moet worden. Zo zal er vaak een bouwvergunning aangevraagd moeten worden, waarbij onder andere officiële bouwtekeningen vereist zijn. Desgewenst kan Timmerbedrijf P. van Helden deze zaken voor u uit handen nemen, zodat u hier geen omkijken naar heeft. Verder zullen er bij een verbouwing vaak meerdere partijen ingeschakeld moeten worden. Hierbij kunt u denken aan een loodgieter, een elektricien, enzovoorts. Ook dit kunt u desgewenst uit handen geven. Timmerbedrijf P. van Helden kan voor u namelijk optreden als aannemer. Voor de diverse werkzaamheden zal Van Helden dan zijn vaste partners, waarmee hij over het algemeen al jaren nauw samenwerkt, inschakelen. Een bijkomend voordeel hiervan is dat u één aanspreek-punt heeft en één factuur ontvangt. Bij verbouwingen kan onder andere gedacht worden aan:

• Het plaatsen van dakkapellen;
• Het plaatsen van (Velux) dakramen;
• Het plaatsen van openslaande deuren;
• Diverse aanbouwen, zoals erkers, serres en bijkeukens.